JOB POSITIONS

Flor, Agnes, Paul & Ann

ONS TEAM

Ons team heeft een specifieke taakverdeling volgens de uit te voeren werkzaamheden

Flor Trappers

Reflex-Dieptemassage - ICT Hardware & Software

Reflextherapie en dieptemassage was een studie die parallel liep met een opleiding als germanist Nederlands)-Engels Duits. ICT startte in 1989.. Opeenvolgende Microsoft-besturingssystemen passeerden de revue. Van DR-DOS, PC-DOS, MS-DOS 2 tot 6.2, Windows 1, 2, 3, Windows 3.1for Workgroups, Windows NT, Windows 2000, Windows 98, 98 SE, Millennium, XP, Vista, Windows 7, 8, 8.1 en 10. Elk systeem met eigen softwareproblemtiek en bugs. Tegelijkertijd verschenen nog tal van andere besturingssystemen om de zaak te vergemakkelijken.  

Agnes Cornelis

Aanvullende ondersteuning "Languages - ICT"

Master Germaanse Filologie Nederlands en Duits. KUL 1968-72.
Leerkracht Nederlands en Duits in het KTA Hasselt en daarna in het Sancta Maria-Instituut, Kardinaal Mercierstraat, Aarschot. -  Corrector Nederlands en Duits voor o.a. Pelckmans NV. Studeerde aanvullend Engels (Ierland), Italiaans, Zweeds en Portugees in het Sint-Jozefscollege, Aarschot..
Engeland-freak in de positieve zin van het woord. (ondanks Brexit-debacle).
Full-time oma van drie kleinkinderen: Amalia, Daniel (zonder trema in het Roemeens) en Alexander Axinte. 

Ann Trappers

Aanvullende globale en specifieke ondersteuning

Ann studeerde in Leuven en behaalde het diploma Master in de Germaanse Fililogie Nederlands en Engels.. Daarna promoveerde ze tot Doctor in de Sociale en Culturele Antropologie aan de KUL met het proefschrift “Relations, Reputations, Regulations: An Anthropological Study of the Integration of Romanian Immigrants in Brussels, Lisbon and Stockholm”. Ann werkt nu als staff member at the Regional Integration Centre "Foyer", Program Coordinator at Foyer vzw. Brussels en is kandidaat Groen. Geïnteresseerd in sofrologie en Mindfulness en ook actief praktiserend.

Paul Axinte

Ingenieur & CAD-CAM specialisatie Designer 

Paul is ingenieur en is afkomstig van Sângeorz-Băi, Roemenïë. Hij is reeds op verschillende plaatsen als expert aan het werk geweest. Paul en Ann hebben in Sângeorz-Băi een energiezuinig buitenverblijf (Popasul Verde) gebouwd waar ze elk jaar met de kinderen naartoe gaan. Je kunt hun milieuvriendelijke woning bekijken op hun website. Booking.com honoreerde hun vakantiewoning met een score van 9,1. Hun buitenverblijf bezoek je via de link gekoppeld aan de foto en YouTube.. Een video voert je door de schilderachtige plek aan de voet van de Karpaten.